Αθήνα

Η Αθήνα είναι η ιστορική πρωτεύουσα της Ευρώπης, καθώς από τη νεολιθική εποχή έως σήμερα δεν έπαυσε ποτέ να κατοικείται. Στο μήκος της μακραίωνης, συναρπαστικής ιστορίας της, η κορύφωση ήρθε τον 5ο αι. π.Χ. ο «Χρυσός Αιώνας του Περικλή», όταν οι αξίες και ο πολιτισμός της ξεπέρασαν τα γεωγραφικά όρια της πόλης και απέκτησαν πανανθρώπινη ακτινοβολία.

Νοικιάστε ένα αυτοκίνητο από την Joyride και ανακαλύψτε το μοναδικό προνόμιο της προσωπικής εξυπηρέτησης από το αεροδρόμιο της Αθήνας, για οποιονδήποτε προορισμό στην Ελλάδα.

ΝΑΥΠΛΙΟ

Το Nαύπλιο ή Aνάπλι, πρωτεύουσα του νομού Aργολίδος, αποτελεί μία από τις πλέον γνωστές και όμορφες πόλεις της Eλλάδος. Eκτός από διοικητικό είναι και σημαντικό τουριστικό κέντρο, με συνεχή κίνηση σε όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Σύμφωνα με τη μυθολογία, η πόλη οφείλει το όνομά της στον οικιστή της Nαύπλιο, γιο του θεού Ποσειδώνα και της Aμυμώνης. Kατά την αρχαιότητα το Nαύπλιο βρισκόταν ουσιαστικά στη σκιά του Άργους, χρησιμεύοντας ως λιμάνι του από τον 7ο αιώνα π.X. 

—  Νοικιάστε ένα Toyota Yaris από την Joyride για Ναύπλιο

Κάρυστος, Μαρμάρι, Στύρα, Χαλκίδα, Ερέτρια, Κύμη
Η Εύβοια είναι ένας τόπος με εύκολη πρόσβαση. Νοικιάστε ένα αυτοκίνητο στην Κάρυστο, το Μαρμάρι ή τα Στύρα, την Ερέτρια, την Χαλκίδα ή την Κύμη και απολαύστε την περιήγηση σε ένα μέρος τόσο κοντά στην Αθήνα, σχεδόν μια ώρα από το αεροδρόμιο της Αθήνας. Η Εύβοια είναι ένα από τα μεγαλύτερα ελληνικά νησιά, με απομακρυσμένες ηλιόλουστες παραλίες και όμορφους ανθρώπους. Συνδυάζει την μαγεία του βουνού και την ευεξία της θάλασσας. Όσο περισσότερο τη γνωρίζεις, τόσο περισσότερο την αγαπάς. Είναι το μέρος που αφηγείται τις ιστορίες που δεν πρόκειται να ξεχάσεις.

Εύβοια

Απολαύστε την Εύβοια

ATHENS | AIRPORT
112, Karamanli Av.,
19016, Spata,  Greece
Tel: +302294082724
We Accept
Show More
View on 
KARYSTOS | EVIA ISLAND
130, Ellinon Amerikis Str,
34001, Greece
Tel: +302224022354
 
ERETRIA | EVIA ISLAND
11, Archeou Theatrou,
34008Greece
Tel: +306947800708

 

  • Trip Advisor Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
Google maps 

© 2014-2018 Joyriderental.gr. All rights reserved.

Developed by Kelly Alexandri